mandag den 31. august 2009

Tyvstjålet fra Fru Hansens Kælder

For nogen dage siden så jeg hvordan man laver sådan nogen kort hos Fru Hansens kælder, så nu har jeg tyvstjålet ideen og lavet et kort selv, de så nemlig ret søde ud..


Jeg brugte noget papir fra Riddersholm som jeg bearbejdede lidt, blandt andet til det lille stykke foroven inde i kuverten, formindskede jeg mønstret og udviskede det lidt, og til selve kortet lavede jeg en ramme hvori man kunne skrive sin besked..
Det øvrige papir er alm. rødt karton og så har jeg brugt distress ink og retro flower punch

Jeg er godt tilfreds med resultatet og skal helt sikkert lave flere af dem



søndag den 30. august 2009

Sugar Bowl - challenge 18 Kathy's sketch

Så fik jeg lavet et kort til Sugar Bowl, de har bare de sødeste Manga-stempler til vinderen denne uge, og dem kunne jeg godt tænke mig at vinde.....

This is my card for the 18. challenge, quit different from what i usually make, but i am actually very fond of it.. (very nice sketch - and a challenge for me)
Kortet er faktisk noget anderledes end dem jeg plejer at lave, jeg havde bare lyst til at det skulle være lidt mere råt, og har længe tænkt at jeg lige skulle sy lidt på kortene også, men der er aldrig plads til symaskinen, og så bliver det ikke til noget.
På grund af skitsen, har jeg denne gang både planlagt og fået skrevet op hvad jeg har brugt, næsten i hvert fald.
Papir: Kvistkort, 2 slags rødt håndlavet papir købt for flere år siden, BG pattern archaic(grønt), BG pattern paper boxer (rødt)
Sugar Nellie stempel farvet med distress ink og copics
Hørbånd fra en gammel krans og knapper fra rodekassen


fredag den 28. august 2009

Mærkater - Truly Scrumptious

For et stykke tid siden lovede jeg en god veninde at lave nogen mærkater til hende, hun havde set nogen på nettet, som var lidt som gammeldags postkort. Nu har jeg fået lavet lidt forskelligt, det ligner nok ikke helt det som man kunne købe, men så er der da heller ikke nogen andre der har noget ligesådan

Here are some tags made for a good friend, as they are not cards, i thougt the could participate in the Truly Scrumptious challenge..
I made them for my friend, who works a lot with flowers, and then she also is decorating soap's, i think she will use some of them for that purpose.
Men den største forskel er nok at mine er i farver, men jeg syntes faktisk at de blev ret søde..

Så nu håber jeg bare på at hun bliver glad for dem.....

Gorjuss Girl nu med grøn kjole

Skitsen fra den udfordring jeg deltog i i sidste uge, var simpelthen så sød, så jeg besluttede mig for at lave et par kort mere med samme stempel og skitse.

Her er så det der blev først færdigt, nu i grønt.. Papiret er alm. grøn karton, metallic gavepapir limet ovenpå karton og så BG porcelain.



Min Gorjuss Girl er malet med copics, masket og stemplet med et panduro tekststempel og sværtet


Blomsten har lige fået lidt grøn copicsfarve på kanterne og en brads fra CChobby


På indersiden har jeg igen lavet en lille lomme med et manillamærke i, i stedet for "diamanter" har jeg lavet Pearl Maker - og nu skal jeg ud og lave det lyserøde færdig....




fredag den 21. august 2009

Sugar Bowl - challenge 17 Judy's sketch

Så skulle jeg lige prøve at deltage i en udfordring hos Sugar Bowl, hvor det er med stempler fra Sugar Nellie, det er nogen af dem som jeg er så heldig at have og elsker, så her er resultaltet.
Der skulle være håndlavede blomster, det blev så retroflower, lavet af gavepapir og limet ovenpå noget karton, gavepapiret har jeg også brugt til det ene panel.
Indvendig er der en lille lomme til at putte penge i!

Her er et link til udfordringen, så i kan se skitsen man starter med:


Drengekort

Dette kort har jeg lavet for en veninde, da jeg ikke har så meget papir som kan passe til et drengekort, startede jeg med at lave noget papir i Photoshop, og drengestempler har jeg kun et af og det er en lille fiskedreng, og der skulle overhovedet ikke være fisk på det her kort!
Så efter at have tænkt og kigget lidt på mine ting, endte det altså sådan her, jeg har jo for nylig fået fiskars skæresystem, og det er godt nok en stor hjælp!

Kortet er af kvistkarton, alt papiret undtagen det mørkeblå er ganske alm. 160 g. karton - noget printet, alt sværtet og flosset i kanten med en saks, har jo ikke den der smarte ting til kanter!

Det lille mærke med flyveren er printet og lamineret.
Det eneste jeg ellers har brugt er hæfteklammer og blå copictusch.



Jeg er selv meget godt tilfreds med resultat, og håber også at modtageren kan lide det, jeg syntes det er lidt af en udfording at lave noget til drenge, for det er jo helt andre ting der skal pyntes med!






Bryllup sidste weekend....

Så fik jeg endelig nogen billeder fra brylluppet sidste weekend, jeg har desværre ikke et af brudeparret, som må lægges på nettet, men se lige den flotte bryllupskage, de hvide lag var med hindbærmousse, og de brune med chokolade mums.....




søndag den 16. august 2009

Bryllupskort

Jeg nåede gudskelov at få lavet et bryllupskort, selvom det holdt hårdt, og jeg havde ikke rigtig noget papir der passede, så det endte med at jeg printede en sandfarvet baggrund med hvide blomster ud fra Photoshop, hvor jeg også lavede teksten! Det blev så stemplet med platinsværte og flourish edges tror jeg de hedder. Farverne passede fint til gaven, som var et cremefarvet fad, med bloklys i creme og sand, pyntet med sølv"tråde" og en hvid silkerose! Kristine og jeg hjalp til ved brylluppet fra kl. 12 til kl. 22 - så vi var trætte i benene og alle andre steder da vi kom hjem, det er noget anderledes end at sidde på en kontorstol hele dagen..., men rigtig hyggeligt.

fredag den 14. august 2009

Turkis kort

Selvfølgelig fik jeg lige billederne ind i den forkert rækkefølge, men det går nok alligevel!
Vi havde hyggeaften igår i værkstedet, og endelig fik jeg tid til at prøve at lave en blomst med mine ny retroflower punches, selvom det først så lidt sløjt ud, syntes jeg faktisk den blev ret fin, når det nu er første gang. Men jeg kan se at der skal tykkere karton til end det jeg brugte!



Og så det turkis/grønne/blå kort med en Gorjuss Girl på og igen retro flowers men på en helt anden måde!
Jeg har ikke så tit pyntet kortene indeni, så det er lidt nyt, men her blev det nu meget sødt syntes jeg!

God weekend

tirsdag den 11. august 2009

Endelig

Endelige fik jeg tid til en lille opdatering, først to kort som jeg har fået lavet, det første var til en udfordring, (jeg ikke nåede) men skitsen var sød, så jeg prøvede alligevel, bare for sjov skyld! Og så fik jeg lige brugt mine ny retroflower punches! Det næste kort var tænkt til en som lige har haft fødselsdag, selvfølgelige en som fisker, og så har jeg lige fået Fiskars skæresæt, hvor der er fisk med, jeg tror nu ikke det lige er den slags man fanger her, men pyt - jeg fik prøvet skabelonen - og mit stempel for første gang!
Men derudover har vi kørt brænde ind hele sidste weekend, og klippe vores får, Klaus holdt hende i 1½ time mens jeg klippede løs, aldrig har så mange biler været på vej i grøften, og der var enormt mange der lige smilede og vinkede til os den dag!
Men måske er det heller ikke så tit man ser nogen der sidder midt på en mark og klipper et får :)
Lørdag skal Kristine og jeg være hjælpere ved et bryllup, det er Kristines debut så hun skal nok blive træt, og det gør jeg helt sikkert også!
Torsdag holdt Kristine og jeg hygge i huset sammen med Anette (nabo) - det var der kortene blev færdige!