onsdag den 23. marts 2011

Biffen

Matilde har haft lidt svært ved at forstå hvad biografen var for noget - det er jo lidt svært at forklare! Så igår aftes var vi to i biffen og se 2 på flugt, den nye Rapunzel-film! Filmen var sjov og Matilde fik popcorn og cola, så udstyret var i orden! Matilde var ret imponeret over at gardinerne kunne køre væk af sig selv og så var hun lidt bange for at vi fik ørebetændelse, fordi lyden var så høj! Men en rigtig hyggelig tur for os begge..

mandag den 21. marts 2011

Endelig...

Endelig blev det varmt nok til at vi kunne komme ud i værkstedet og arbejde, nej hvor var det dejligt!
Lørdag formiddag var jeg i byen med en flok tøser og spise brunch, og da jeg kom hjem var der tændt op i brændeovnen og solen havde også hjulpet til - så Matilde og jeg arbejdede lidt derude og igen om søndagen!

Matilde malede nogen sten i fine påskefarver, som jeg regnede med kunne ligge i kurven jeg købte til jul - jeg arbejdede lidt med nogen halvfærdige ting som har ligget længe, og som stadig ikke er færdige, så ingen billeder.

Lige om et øjeblik er min strikkede taske også færdig, men jeg kan ikke tåle at strikke ret meget af gangen, så meget tasteri - kører bare ikke så godt sammen med meget strik, så det må tage den tid det nu tager.. men det bliver snart!

Et par billeder kommer der nu alligevel, der var jo nogen som ikke kom til lillesøsters gymnastikopvisning, så sådan her så det ud, de er godt nok herlige i den størrelse


torsdag den 17. marts 2011

Et mere...

Da jeg syede kort den anden dag, tænkte jeg at jeg jo ligeså godt lige kunne sy nogen stykker når nu maskinen var fremme - og det var dejligt, for så lå der lige et kort klar til mig igår, det tog nu ikke længe at lave det, for jeg havde lyst til noget enkelt og det blev det, men hvad det skal jo heller ikke være det samme hver gang!
Selvom min plan var ikke at købe mere, så tænkte jeg at for at få brugt mine rester, var jeg nok nødt til at købe en firkant-punch, så jeg kunne lave patchworkkort for det har jeg set at Henriette gør og de er så søde! Så jeg kunne jo ikke rigtig gøre for det vel ? :o

Plan og plan

kom da kun til at bestille en lille bitte smule i går :)

onsdag den 16. marts 2011

Solen skinner..

Man kan da lige fornemme det på det første billede! Nej hvor er det dejligt, også selvom man sidder indenfor og arbejde (tror nu også det er temmelig koldt)
Og jer har fået lavet et kort mere, hvad siger i så, det hjalp vist at jeg fik ryddet op i alle sagerne i weekenden. Papiret jeg har brugt er noget jeg har fået af en veninde, det kommer fra Søstrene Grene.
 Den selvklæbende lyserøde velourramme - er nogen jeg fandt i Netto for et stykke tid siden
Det er nemlig min plan - at jeg skal få brugt det jeg har inden jeg køber nyt! God plan - mon den holder ;)

Min anden plan om at deltage i mindst en udfordring om måneden - den gik i vasken efter sølle en måned!
Men man må have en plan til man får en ny
Hav en god dag - jeg håber solen skinner på jer alle! :)

mandag den 14. marts 2011

YES - jeg har lavet et kort!

Nej hvor var det dejligt at få gang i papirerne igen, faktisk har jeg brugt en del tid i weekenden på at sortere og putte i kasser, større kasser, for af en eller anden grund bliver der mere og mere af det hele?
Det var faktisk fordi jeg sad og kiggede i Ett Trykk igen, igen igen og fik øje på et af Pia Bau's flotte kort at jeg tænkte jeg kunne tænke mig at lave et ligesådan!
Det kræver nok lidt fantasi at se sammenhængen, men jeg manglede de flest af de ting der var brugt, og så må man jo være lidt kreativ.. :)

Men alt i alt er jeg ret godt tilfreds, bare det at få lavet noget var skønt
Vi har været til gymnastikopvisning med denne her lille Putte, både lørdag og søndag, det her billede insisterede hun på at jeg skulle tage i går da vi kom hjem, fordi jeg tog billede af kortet!
Hun syntes selv at hun var stangsmart, jeg må indrømme at jeg ikke er helt enig :D - men jeg syntes da at i se se det og selv bedømme (jeg har svært ved ikke at grine højt)

onsdag den 9. marts 2011

Dalmatilde

Der var fastelavnsfest i børnehaven sidste fredag, jeg havde heldigvis et kostume jeg lavede til Kristine, da hun var 4-5 år!
Det eneste der manglede var et halsbånd, så vi fik syet et nyt og lavet navneskilt: DALMATILDE, det kunne næsten ikke være andet til sådan en sag her:

Faren prøvede at lære hende at hun skulle lette ben!
Jeg var godt tilfreds da vi nåede børnehaven, for der var en guds velsignelse af lyseblå prinsesser, men Matilde syntes også at hun ville være prinsesse, så jeg vil gætte på at hun havde skiftet tøj ca. 2 min. efter at jeg gik fra børnehaven, hun skulle nemlig hjem til sin veninde og havde en nederdel med også!
Dragten er ca. 10-11 år gammel og samtlige børn i familien har brugt den, og alligevel ser den stadig ny ud, nu har vi kun en fætter tilbage til at låne og så må den videre til en anden familie :)

tirsdag den 8. marts 2011

Pause

Jeg har da vist holdt en lidt for lang pause.. jeg kan i hvert fald ikke lige følge med i hvad der sker rundt omkring! Så det bliver sådan lidt hist og pist jeg får kigget..
Og jeg har absolut intet at vise frem, siden sidst har det mest kreative jeg har lavet, vist været et par perlebilleder sammen med Matilde!
Det er lidt træls, men jeg lover at det bliver bedre igen inden længe  - indtil da, håber jeg at i alle
må have det godt..