fredag den 30. marts 2012

Tre tags og en tissetår

I lørdags holdt jeg en frieftermiddag, dem er der ellers ikke mange af i øjeblikket, men jeg fik besøg af min Scrap-ven Inge, og vi lavede tags. (Inge jeg har kigget og den er der ikke!)
Jeg havde faktisk ikke forventet at det blev til så meget, så jeg var rigtig godt tilfreds, da det lykkedes at få lavet 3 uden større problemer.

Her er de









Egentlig skulle jeg bare øve mig i at lave flere lag pynt, og lige prøve en ny die, og Inge ville bare forsøge at lave det distresset. Midt i det hele manglede vi svampe til distress ink, men sendte Matilde ind efter 10 engangsklude og 10 elastikker, hun kunne ikke uden at få antal på. Så mens hun stod ved siden af toilettet og talte klude, kom hun til at tisse i bukserne, ups - nå det var da let at tørre op og få vasket hende. Åbenbart svært at koncentrere sig om flere ting på en gang :)

Er der nogen der ved hvorfor jeg i perioder kan uploade flere billeder af gangen, og nogen gange kun et enkelt, nå kan jeg igen kun få et med ad gangen :] hmmm, irriternde
Jeg bruger altid samme format - så det er ikke derfor - og jeg har ikke ændret nogen indstillinger længe
Håber der er en der ved noget!

torsdag den 22. marts 2012

Violer er blå



Billederne er fra igår, tæt på solnedgang, så lyset er lidt langt, men idag kom jeg lidt tidligere hjem og da jeg åbnede bildøren, væltede duften af violer ind i bilen - se det er forår
Ok - nogen her i huset er så ikke så glade for at græsset nærmest er forsvundet, men helt ærligt, er det her ikke bare flottere end græs?

mandag den 12. marts 2012

Sej tøs

Se lige hvad Matilde lavede i fredags:





Hun var ved at flække af stolthed da hun gik ud af butikken.

Det var hende selv der havde fundet ud af at hun ville have lavet øreringe, men jeg syntes hun skulle vente til før weekenden, for ikke at nogen skulle komme til at ramme hendes øre i børnehaven lige efter, så hele ugen startede hun med at sige, "nu er der kun 2 dage tilbage" "1 dag tilbage" som det første når hun slog øjnene op om morgenen.
For ligesom at stive sig selv lidt af inden, fortalte hun lige Kristine og mig "at når man havde bestemt sig for noget, så kunne det ikke laves om!" Og sådan blev det, hun satte sig i stolen og hun sagde ikke et ord, men hun havde tåre i øjnene da det første øre var færdigt, så vendt hun den anden side til og så blev det klaret også!
Det er da sejt når man kun er fire-en-halv som hun siger (meget snart fem faktisk)
Og i dag gik det som en leg altsammen til morgen, for nu skulle de endelig vises frem i børnhaven, hvor alle havde fået at vide hele ugen at hun ville have lavet huller i ørerne!