mandag den 31. december 2012

Godt nytår!

Jeg håber alle har haft en god jul, jeg nåede ikke lige at få sendt en julehilsen!

Tak for alle de søde kommentarer jeg har fået i 2012, det er så dejligt at der er nogen der stadig sender kommentarer, for jeg har helt sikkert ikke været så flink til selv at få det gjort! 

For mig har 2012 været et voldsomt stresset år, og jeg håber og tror på at
2013 skal blive bedre! Selvfølgelig hjalp det heller ikke at slutte året af med at 
ligge på sofaen hele december måned, men selv det er jeg kommet igennem, og 
i skal nok få en opdatering om "dårligt ben" en af dagene, men ikke i dag!

Jeg ønsker alle et rigtig 
Godt Nytår

Jeg glæder mig til at se hvad i alle finder på af spændende ting næste år, og en af
de ting jeg kunne tænke mig at prøve i 2013, var at komme med til en af jeres
scrap-samlinger rundt omkring i landet, men lad os nu se ?

God aften og stort nytårskram fra mig

Helle / Fru Larsen

søndag den 30. december 2012

Portræt af mig som ung

MATILDE KUNST


Jeg har lovet Matilde at lægge det her billede på min blog idag, så i kan se hvordan jeg så ud da jeg var ung /yngre : D - jeg er da kun 45!

(da jeg var yngre var jeg farvet kirsebærrød engang imellem - men jeg stoppede med at farve hår da jeg ventede Matilde, så hun har aldrig set mig med andet end gråt hår, ja jeg var helt gråhåret da jeg fyldte 40, det ligger til familien)

Hun har først lavet en skitse med blyant, så har det fået noget vand-/akrylfarve, og da det var tørt har hun tegnet konturerne op med en sort sprittusch og farvet baggrunden med de gode gamle fedtfarver (vi ser Art Attack her i huset) og kunstnere mangler vi heller ikke : )
Papir str: A3

Lavet af Matilde 5 ½ år !

fredag den 21. december 2012

Kedsomhed

Af bare kedsomhed begyndte jeg at tegne på paper-app. Det minder da lidt om at være kreativ :)

tirsdag den 18. december 2012

Og så ikke flere julestjerner lige nu!

Sidste udgaver af poinsetta for denne gang, begge er lavet enkelt, så man kan skrive bagpå eller lige klistre dem på en gave, jeg kan godt lide at de er lidt kraftigere i farven!
Og så et par snefnug der matcher - de fik en lille klisterpude på bagsiden, så de er lige til at sætte på en gave eller hvor der er behov!

Har fået en afbestillingstid hos fysioterapeut idag, spændt på om det virker, det er godt nok første gang nogensinde, jeg har tilbragt hele december måned i sofaen, og jeg håber virkelig også at det bliver sidste gang :)

mandag den 17. december 2012

Tim Holz: Tattered Poinsetta

Den her udgave er lavet modsat af den igår - altså mønstret papir som baggrund, og blomsten er lavet af hvidt papir som er stemplet med noder fra HA
Kanterne har fået lidt sølvfarvet sværte, så vidt jeg husker er det vist også et dobbelt kortJeg har fået tid til fysioterapeut på torsdag - hold op hvor det tager lang tid det her!

søndag den 16. december 2012

Tattered poinsetta

Hvert år i december plejer jeg at lave julekort til mine kunder, og i år er jeg også gået igang i god tid for engangs skyld, og til hvilken nytte, de er halvt færdig, og nu ligger jeg så her og glor.
Men i år havde jeg købt den her die fra TH, som jeg ville bruge til kortene, men jeg syntes det kunne være sjovt at bruge den på en anden måde også, så da jeg har en veninde som ikke holder jul, var der lige en mulighed for at lave lidt forskelligt i ikke-jul farveJeg syntes det er en fantastisk lækker die, fordi den ikke er så pussenusset, men alligevel rigtig flot


Jeg mener det her er et dobbelt kort, men kan ikke helt huske det, for jeg lavede en del forskellige, nogen bare enkelt, til at klistre udenpå en gave, jeg satte også en på posen, hvori tingene lå,
en af grundene til farven var at de skulle sidden udenpå posen med de fine hæklede servietter (se indlæg tidligere på ugen)
Der kommer flere billeder i morgen, men jeg må jo spare på dem :) når jeg ikke kan komme op og lave nogen flere

lørdag den 15. december 2012

Brug af stofrester

For et stykke tid siden, skrev jeg om at jeg havde fundet på noget at bruge min små stofrester tilog det var altså til de her små juletræer, de er ca. 12-15 cm lange tror jeg inkl. stamme.
Faktisk så er det bare rester af termolam som jeg har syet stofstrimler på, syet to stykker sammen i siden og fyld dem med fyld, lidt lim og så en lille pind som stamme.
To knapper er syet på i toppen og så en snor til at hænge op i.

Jeg har flere end de her men de har ikke fået taget deres billeder endnu.
Desværre kommer de ikke med på julemarkedet i år som planlagt, og det er ærgerligt!

Nå i går var jeg til kiropaktor igen, han mener ikke mit ben bedres hurtigt nok, så jeg skulle tale med min læge om henvisning til skanning, der sidder stadig et eller andet i klemme i lysken, og det trykker så det gør ondt i mit knæ når jeg går også tit når jeg sidder.
Lægen henviser mig til et rygambulatorie, som er dem der kan sende mig til skanning, men inden det skal jeg også forbi en fysioterapeut, og imens sidder jeg så bare stadig her med ondt i benet og der er også flere steder hvor benet føles følelsesløst eller som om det sover.

fredag den 14. december 2012

Hæklerier

Ja - jeg har altså ikke hæklet, men jeg købte disse servietter på et lokalt julemarked, fordi jeg kender en pige som jeg regnede med ville kunne lide dem, og ellers er jeg faktisk selv helt vild med dem


man kan ikke se det, men der er tre forskellige størrelser, den store er brødbakke-str. og de andre kan man vel lægge mellem tallerkner, eller jeg tænkte som mug-rug eller lignende,
jeg skal helt sikkert ud og kigge igen næste år, for det var et godt køb og jeg vil også have nogen :)

Købt på Julemarked i Tøvelde på Møntorsdag den 13. december 2012

Lystelt

Engang i sidste måned - lykkedes det mig (ej det var faktisk Klaus) at finde et lystelt som var til at betale, og for at det ikke skal være løgn, var det en dansk hjemmeside og det VAR billigt.
Vi var faktisk begyndt at lede efter opskrifter på selv at lave et, fordi de altid koster en bondegård.Billederne bliver ikke perfekte fordi man bruger telte, og faktisk kunne jeg godt tænke mig en lampe mere, men det må blive engang i det nye år


Den her dekoration, lavede jeg da jeg havde været med Det Kreative Værksted i skoven og til julehygge hos Solveig i SOL - IS - SALATER (i kan se billeder fra julehyggen på linket)
Nu er jeg rigtig glad for at jeg fik lavet den, for det er nærmest det eneste jeg har lavet af juledims, fordi jeg stadig sidder her, med ondt i benet!
Det tager godt nok lang tid, nu har vi d. 13/12 og jeg gik omkuld d. 30/11, og det er langt fra godt endnu, 
uha hvor er jeg glad for at det ikke er mig der skal holde jul i år, det har jeg gjort de sidste 7-8 år.
Nå det var et sidespor

Her er lyskassen - det er faktisk en mappe


man kan ikke lige se det, men det er et sort omslag med 3 lommer foran til kamerastativ og de to lamper
de hvide vægge slås sammen og mappen lukkes og det fylder nærmest ingenting - og de hvide skærm
bliver måske også ved med at være hvide på den måde ?


Lysteltet kan du finde her på siden: FNEBS.com
 

mandag den 3. december 2012

Stor frustration

På 4. Dag sidder jeg i sofaen og skriger i frustration over at der ikke sker nogen bedring. Mit ben gør sindsygt ondt, og lægen siger at jeg skal være tålmodig eller gå til kiropraktor, hende de vil have jeg skal bruge har 25 trappetrin, da jeg dårligt kan gå på toilettet uden at være halvdød er det ligesom ikke en mulighed, så jeg sidder her stadig. Kristine må sove hos en veninde, for jeg kan ikke køre hende til bussen og Matilde er hjemme og hjælper med at hente og bringe, men hun trænger til at komme i børnehave og lege

lørdag den 1. december 2012

Julemarked 2012

Nå men det bliver jo ikke mange billeder jeg får taget lige nu, så her er et jeg tog for nogen dage siden, for at kunne huske hvad jeg sendte afsted til julemarked, det er dejligt let lige at printe billeder ud og skrive pris på og antal, så er der styr på det og jeg kan huske de forskellige ting fra hinanden.


Tusind tak for ynk og varme tanker, det hjælper lidt - i morgen tror jeg at jeg vil se om jeg kan lokke Matilde til at hente sysager til mig, så kan jeg da lave lidt!

Vi så Sorte Kugler i dag, for første gang, det var ikke en af de film jeg glemmer lige med det samme, og meget anderledes end forventet. Dog syntes jeg den havde været bedre, hvis den var sluttet på hospitalet, man blev ligesom revet lidt ud af den tankefulde stemning der var bygget op, efter at de igen var hjemme fra hospitalet!

Øv øv og mere øv

Idag skulle jeg have stået på julemarked i Frk. Fingerbøl, men hvad laver jeg?

Ligger på sofaen :(

Igår morges da jeg stod ud af sengen og gik på badeværelset som jeg plejer, troede jeg ærlig talt at det var slut for mig, aldrig har jeg haft så ondt, jeg troede faktisk det var en blodprop i mit ben, men jeg fik mig ind på sengen igen, og ringede til vagtlægen, som sagde jeg skulle tage en par panodil og ringe til min læge (to timer senere) - nå men efter at have ligget lidt og tænkt over det, begyndte smerten at forsvinde lidt, når jeg lå helt stille på ryggen. Jeg kunne også begynde at mærke at det faktisk nok kom fra lysken som vagtlægen mente, og jeg havde faktisk haft ondt over lænden de sidste par dage.
Så jeg fik en tid 9,30 hos lægen, naboen var sød at køre for mig og Matilde blev hjemme hos nabokonen, Kristine pakkede også sammen og kom med til bussen, et par timer for sent.
Det var så nok en nerve der sidder i klemme i lysken et sted, jeg fik en blokade af en slags, han stak sgu tre steder og jeg måtte ikke se nålen - så stor var den?
Hjem på sofaen igen med piller, blade og en kop te fra om morgenen, og Matilde til at hjælpe!
Når jeg sidder/ligger kan jeg ikke mærke noget særligt, men når jeg rejser mig er jeg ved at dø, men det hjælper lidt at jeg nu ved at det faktisk ikke er dødeligt ;)
Men hold da op hvor bliver man forskrækket - og det ødelægger ligesom lidt mine planer ikke???

Jeg tager gerne imod ynk :)