lørdag den 4. juli 2009

Københavnertur

Så blev det endelig sommerferie, og sikken en start. Kl. 15.30 fredag startede Tove og jeg Mariehønen og kørte til København, jeg overvejede længe om jeg skulle have min debut som trafikant i hovedstaden, men endte med at overlade rattet til en erfaren Nordkvinde udi storbytrafik da vi nåede Karlslunde og jeg alligevel skulle ind og tisse.
Det viste sig dog at der faktisk ikke var så meget trafik, så jeg fortrød lidt.


Men vi ankom da i fin stil, og et par omgange rundt om blokken inden vi fandt en parkeringsplads.

Derefter stillede vi sulten på Bistro Boheme på Esplanaden, jeg fik rødtunge og Tove bressekylling? så lækkert ud og mit smagte bare godt, bagefter fik vi lækker dessert, som i kan se, min var chokoladeganache og Tove fik kaffe/mascarpone-noget, mums....

Og bagefter slæbte vi os ned i Bredgade, og gik i Grønnegårds Teatret og så Den Stundesløse, med Henning Jensen og Ditte Gråbøl i hovedrollerne, det var bare fint og sikke dejligt vejr det var..vi var færdig 21.15, og så fik jeg alligevel min debut, da vi (jeg) kørte ned bag Det Kgl. og parkerede og så gik vi tur i Nyhavn og fik en cola, vi skulle jo ud og køre igen.

Men sikken en dag, det var simpelthen så hyggeligt, det eneste minus var at det var godt nok varmt at køre om eftermiddagen i 1½ time.
Men hvis i skulle have fået lyst at se Den Stundesløse, så læg lige mærke til de flotte kostumer, der var nogen fantastiske farvekombinationer, så straks tænkte jeg jo i kort. Og læg også mærke til skoene, som Tove jo leverer.2 kommentarer:

  1. Skønt at høre i havde en dejlig tur, glæder mig til jeg får lov til at komme med.
    Hvor ser du bare dejlig ud og det gør kagerne i øvrigt også.
    God ferie vi ses

    SvarSlet
  2. Lyder til at I har haft en rigtig hyggelig tur. Gid det var mig der havde ferie....

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen