tirsdag den 6. november 2012

18 års fødselsdag

Der har været lidt stille her på det sidste, men vi trængte også lige til et lille pusterum, for Kristine fyldte 18 år d. 28/10. Vi holdt fødselsdag hjemme om lørdagen (dagen før) og som hun gerne ville have det, med masser af kage. Jeg tror godt nok hun overvurderede vores evner lidt, men det gik, og vi sov da også lidt i ugen op til :) - nej pjat, men det er et stort arbejde at lave så meget kage når man ikke er vant til det, også fordi det kræver en del planlægning, ikke alt kan forberedes så meget jo.
Og så skulle vi lige rydde hele huset også, for vi var altså 26 til bords - og det er mange når man bor i et hus på 120 m2.

Kagebuffeten bestod af:
Lyserød: 2 lagkagebunde og en mudcakebund m. skildpaddecreme og hindbærmousse, marcipan på toppen og smørcreme på siderne (marcipanen var ikke stor nok, da vi pakkede den ud, så hurtig løsning)
Brun: 2 mudcakebunde og en lagkagebund, samme cremer og chokoladeganache udenpå

 Panda: Mudcake med chokoladeganache og betræk af fondant
Citronmuffins penslet med citronsirup og ovenpå flødeost-/smørcreme m. citron
Gammeldags ablekage
Æbletærte med kvarte æbler, kanel og sukker
Æbletærte m. skivede æbler, ingefær, kanel og mandler
og endelig havregrynskager
på staffeliet står "kage"-menuen

Efter den omgang fik vi en lille tag-selv buffet til aften, som jeg havde bestilt i byen, for jeg kunne faktisk ikke rigtig regne ud hvor jeg skulle lave det, eller for den sags skyld stille det, for køleskabene var ligesom fyldt med kage!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen