fredag den 4. september 2009

Nej ved du nu hvad...

Det siger min lille datter på 2 år og 4 månder meget tit, hvis der sker noget spændende eller uventet.

Og det gjorde jeg også den anden dag, da jeg fik en lille kommentar på min blog fra en rigtig sød lille svensker, nemlig Hanna, som laver de mest fantastiske kort.


Hanna har været så sød at sende denne award videre til mig:

Og grøn som jeg er - anede jeg ikke hvad jeg skulle stille op med den, så jeg kontaktede en rigtig ScrappeQueen, som var rigtig sød og hjælpsom, så jeg nu ved hvad jeg skal gøre med awarden.

Desværre har jeg haft rigtig meget arbejde de sidste dage, så den har ligget og ventet lidt, men nu skal den videre til:

Pia Bau

Fordi hun laver fantastiske ting, og fordi hun var så sød at hjælpe mig

Gittes Scrapbooking

Fordi hun også laver fantastiske ting, og det var en af de første blogge, jeg fandt og nej hvor har jeg siden hygget mig med denne og mange andre blogge

(Til tider har jeg faktisk ikke haft tid til selv at være kreativ, fordi der er så meget jeg skal holde øje med på alle jeres blogge)

Jeg ville gerne give den videre til rigtig mange flere, men det er svært vælge, så der bliver kun en mere og det er

Fru Nielsen

Fordi hun laver fantastiske ting, og så er det altid hyggeligt at besøge hendes blog, og se hvordan det går med børn og flytning, sure naboer osv...

2 kommentarer:

  1. Tusind tak for awarden, du kan altid spørge om hjælp og jeg vil meget gerne hjælpe hvis jeg kan. Du må have en dejlig dag.
    knus Pia

    SvarSlet
  2. Ejj hvor er jeg glad for awarden :o) også altid en fornøjelse at smutte forbi dig - og forresten fedt papir du har lavet ;o) og kort

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen