søndag den 17. januar 2010

Øv for en uge

Mandag gik vaskemaskinen i stykker, onsdag blev den erklæret død, så midt i en sparmåned (ha) måtte vi bestille ny vaskemaskine!
Sidste weekend fik vi suppe hos vores nabo, så kom Kristine i tanke om at hun også gerne ville have gule ærter, så det lavede jeg fredag og Mor og Ole kom forbi og hjalp os med at få dem spist! Det var godt, der hvor jeg kommer fra får man eddike og sukker i, ca. 2 spsk af hver i en tallerkenfuld, men det gør at jeg har svært ved at smage suppen til, jeg spiser den jo aldrig uden surt/sødt! Det er sjældent vi møder nogen som kender den måde at spise gule ærter, men det er helt sikkert værd at prøve.. mums...
Lørdag skulle det så være fridag og der skulle laves kort og sådan, men jeg vågnede op med feber, og hele hovedet fuld af sn... og det er desværre ikke væk endnu, så jeg snuppede lige sofaen og en kop brandvarm solbærsaft, igår aftes forsøgte jeg om gløgg kunne slå forkølelsen ihjel, men det hjalp ikke..

Håber bare det er gået over til hverdagen melder sig igen i morgen...
Hav en rigtig god søndag

1 kommentar:

  1. Jamen sikken da en uge du har haft !!!! Feber og snot er surt nok uden en vaskemaskine der står af !! Håber denne uge bliver bedre :-) Den gang gule ærter lyder godt, det må jeg prøve engang :-)

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen