onsdag den 3. februar 2010

Kort o Mania #10 igen


Da jeg den anden dag lagde mit meget gule kort ind til udfordringen på Kort o Mania (lag på lag), fik jeg lige kigget på alle de flotte DT-bidrag igen, og kunne så godt se, at mit kort var lidt afvigende! Det er alle nogen rigtig fine vintage-kort. Så jeg tænkte lige at det kunne være sjovt at lave et kort mere, med stort set samme layout/skitse, og så bare i en helt anden stil, og her er resultatet.Alle papirerne er fra Vivi Gade, også billedet som har fået lidt stickles, langs vandkanten og på træerne (lidt svært at se). Og fordi min store datter havde syet tøj til sin dukke, var symaskinen lige i nærheden og jeg fik syet alle kanterne. Det ser så godt ud, når andre gør det, jeg er som regel bare for doven til selv at hente maskinen frem! ;)

Billedet er da også ret aktuelt, må man sige, her væltede sneen bare ned i går og Klaus måtte gå den sidste halve kilometer hjem, da det var umuligt at køre igennem, nogen steder lå sneen op i en meters højde, fordi der er kørt sammen så mange gange, og det så har sneet igen..
Så jeg har været ude og skovle en masse sne idag, efter at Matilde var kørt i dagpleje, vi blev skubbet fri af to venlige soldater, som vi var nødt til at køre til side for, og så kunne vi ikke komme fri igen.. :)

11 kommentarer:

 1. åååå dette va skikkelig nyyydelig! likte bruken av mønsterpapir og farger! og all syingen rundt!!
  tuuusen takk for atter et super flott bidrag for kort o manias utfordring! :)
  klemmmm

  SvarSlet
 2. åh...... denne var virklig også super flot, lækre lækre farver, og sååå flotte detaljer.

  ja, den sne kunne vi godt snart undvære.

  100000 tak for at du deltager på Kort O Manias udfordring.

  SvarSlet
 3. Meget dejligt kort du har lavet, det er utroligt at det er samme opsætning men at farverne kan gøre sådan en forskel. Tusind tak for at du vil hjælpe til konfimationen, der faldt en stor sten fra mit hjerte, for så er der også styr på den ting.

  SvarSlet
 4. å, så nydeligt vintagekort du har laget.
  takk for at du deltar på Kort o mania
  klem fra Benedicte

  SvarSlet
 5. Så flott resultat. Nydelig kort du har laget.

  SvarSlet
 6. God dag Fru Larsen, du er utrolig kreativ! Jeg digger alle kortene du lager, så mange fine ark og farger du velger! Jeg er innom bloggen din for å få litt inspirasjon, og det har jeg fått nå :O) Jeg vil legge deg til som en følger. Kom innom meg og titte om du har tid :O)

  Hilsen Nina

  SvarSlet
 7. Dette var et riktig lekkert kort :-) Nydelig fargesammensetting og flott vintermotiv. Takk for at du deltar på utfordringen til Kort-o-Mania!

  SvarSlet
 8. Virkelig lekkert kort. Så herlig motiv, og flott med sying rundt kantene. Takk for at du deltar hos Kort 'o' Mania.

  SvarSlet
 9. Rigtig flotte kort du laver.

  SvarSlet
 10. Fantastisk nydelig! Digger de lekre papirene fra Vivi Gade!!! Lekkert oppsett og nydelige detaljer!

  Ha en flott dag! Go'klem

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen