mandag den 8. marts 2010

Et par kort har jeg da fået lavet

I sidste uge købte jeg nogen nye stempler og jeg har da også nået at prøve et par af dem, det første skulle have været med i en udfordring med farverne pink, rød og turkis, men den var for længst overstået da kortet var færdigt!
Stemplet er malet med copics, så har det fået lidt stickles og hjerterne lidt glossy accent, derudover er der brugt en muffinform og resterne af en filtløber fra nytår, knapperne er fra netto
Jeg ved ikke hvad stemplet er for et, købt brugt

Det næste kort brugte jeg et stempel fra crafty individuals, men det endte med at man faktisk ikke rigtig kunne se det, derudover har jeg brugt to billeder fra nettet, et tekststempel og en marguerite, blomsterne er klippet ud af et stofkatalog, som var lavet på noget tykt mat papir!

Begge kort er lavet uden skitse- eller andre udfordringer, det er faktisk dejligt igen at bare lade fantasien råde, selvom jeg syntes det er sjovt også af følge udfordringer, som nogen gange tvinger en til at gøre noget man ikke ellers ville have gjort!

3 kommentarer:

 1. Nøøj hvor laver du mange flotte ting! Ja, i punchen øverst er der et lille "låg" hvor der gemmer sig et par clearstamps som passer til punchen;0)
  Knus Sofie

  SvarSlet
 2. super flotte kort i skønne farver

  SvarSlet
 3. Sikke nogle søde kort du har lavet. Synd at udfordringen var sluttet, da du var færdig med kortet. Sjov ide med de udklippede blomster fra stofkataloget.
  Jeg giver dig ret i, at det til tider er sjovt at lave ting man normalt ikke laver. Det sætter kreativiteten igen.

  Du spurgt om baggrunde på "kighul" kortet. Jeg er startet med et stykke råhvidt papir, hvor jeg har brugt 5 forskellige stempler i flere lag. Til stemplerne bruger jeg distress ink som også bruges til at "farve" baggrunden med. Det er rigtig sjovt at lege med en baggrund. Jeg er meget ofte rigtig lang tid om at lave en baggrunden, men det kan kun anbefales at prøve.

  Helle.

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen