tirsdag den 4. maj 2010

Matilde

I dag har Matilde endelig fået det lidt bedre, og har spist en lille smule, uden at kaste op, så måske kan hun komme i børnehave igen torsdag, hun skal i hvert fald have en dag mere til at komme sig lidt, gudskelov var hun "velfodret" inden, for man kan godt se at hun har tabt sig! På søndag fylder hun tre, så det ville være dejligt hvis hun var helt frisk inden da!

Hun ønsker sig tøj str. 104, mangler næsten alt, og så er hun begyndt at bruge rigtig lego, så måske noget "pigelego" og Sylvanian bamseudstyr, og en rutchebane som kan sættes på gyngestativet!

Og så til kortene, jeg syntes det er ret sjovt at lave tags lige nu, så jeg prøver alle muligheder, i hvert fald hvad min fantasi rækker til, her er nogen nye jeg lavede i går aftes

Jeg har købt en memories dye ink, hvid hos Kreative Fornemmelser, og det er den jeg har brugt her, det bliver meget svagt og man kan næsten ikke se det i elektrisk lys! Jeg kan godt lide det sådan, men i virkeligheden troede jeg at den gav et klart hvidt opak tryk, hvilken sværte skal jeg købe for at få det???

3 kommentarer:

 1. wow så flotte tags i dejlige farver .
  knus Pia

  SvarSlet
 2. WOW, de er da bare flotte, alle dine tags :o))
  God bedring med Matilde.

  SvarSlet
 3. Det er nogle rigtig smukke tags du har lavet. Farverne er lige mine ynglingsfarver. Det ser godt ud med snirklerne og de hvide sommerfugle. Jeg kan heller ikke finde en hvid sværte der er god. Jeg har prøvet staZon, den er heller ikke god.

  Også et tillykke med din bigshot. Den bliver du glad for. Det er rigtig trælst at der ikke står mål på spellbinders. Målene på den største die er:
  Standard Circles Smal: 8,9 cm, 7,7 cm....1,7 c(den mindste) 7 die´s ialt.

  Standard circles Large: 9,5 cm, 8,3 cm....2,3. 7 die´s ialt.

  Labels One: 9,5X9,5,...3,3x3,3. 6 die´s ialt (brugt til det sidste kort i indlæg den 3. maj)

  Hvis der er en bestemt spellbinders du mangler målene på kan du bare skrive, måske jeg kan hjælpe dig med målene.

  Godbedring med din datter.
  Kærlig hilsen
  Helle

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen