fredag den 25. juni 2010

Dårlig dag

Øv, det har bare ikke været nogen god dag, i morges kom posten med et anbefalet brev, fra Kristines efterskole, hvor de ville fortælle at der ikke blev nogen efterskole, i hvert fald ikke i det kommende skoleår!
Øv øv øv, og så, så sent, alle skolerne lukker jo nærmest i dag, så det er ikke let at komme i kontakt med nogen, vi fik dog fat i et par stykker, og der er også en hvor hun gerne vil hen men de har en venteliste, så lige nu ved vi ikke rigtig hvor vi står, og kan ikke rigtig gøre noget i weekenden her!
Men nej hvor hun græd, hun har bare glædet sig så meget!
En god ting er der dog sket, vi havde arrangeret en lille sammenkomst i anledning af at hun er gået ud af folkeskolen, uden at hun vidste noget om det, og det var rigtig hyggeligt! Vi havde også købt hende en pen og tegneplade til computeren, som hun havde ønsket sig, og her er en lille tegning som hun straks fik lavet.
Jeg er sikker på at den nok skal blive brugt...

2 kommentarer:

 1. Nej for en ØV-dag. Jeg kan godt forstå at din datter græd. Jeg håber virkelig at I finder en anden efterskole, da det er en kæmpe oplevelse.

  Hvor er din datte dygtig til at tegne og hun vil med garanti få glæde af tegnepladen. Min datter har også en og bruger den med mellemrum. Hun vil dog helst farvelægge med Copic. Har din datter en profil på tegnebordet?.

  God weekend.

  SvarSlet
 2. ej hvor øv øv øv :o( Håber i finder noget der lige passer til hende.
  Lækker gave hun fik der og kan se hun bare er SUPER dygtig ;O)

  Fortsat god søndag

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen