onsdag den 9. juni 2010

Pyha - endelig hjemme igen!

Torsdag aften hvor Matilde fik sin første plet, var vi i gang med at pakke kufferten, fordi vi skulle på en 5-dags ferie i Vlaardingen, Holland, som faktisk viste sig at være i Rotterdam! Hun var ikke syg og havde ikke ret mange pletter, så vi tog chancen og kørte afsted, og hun har faktisk ikke været syg, men det kløede noget de første 2 nætter, og nej hvor fik hun mange pletter! Men men, til Holland vi kom, sikkert for sidste gang nogensinde, de har bare for mange biler og motorveje, det er da helt vildt! Og det passer slet ikke til vores temperament, så her er vi hjemme igen, en dag før tid, vi kunne ikke klare mere! Selv i dag hvor vi bestemte os for at køre stille og roligt hjemad, ad små veje, vi havde både kort og gps, lykkedes det os at ligge at krydse rundt i det samme område i 2 timer, pludselig kunne man kun køre mod syd???? Det er aldrig sket før at vi ikke har kunnet finde vej, men vi gav op, kørte endnu engang på motorvejen og fuld fart hjem!
Der hvor vi boede var der steder hvor 5-6 motorveje krydsede hinanden i jeg ved ikke hvor mange lag!

Jeg har fulgt med hvor jeg plejer, men ikke lige haft tid til at kommenterer, det må komme når jeg er blevet afstresset fra ferien, uha det godt jeg ikke bor i Holland, men vi fik set nogen fine møller og Kristine/alle var i dukkebutik, det var meget sjovt! Og et dejligt hotel vi boede på, Delta Hotel - kan kun anbefales!

1 kommentar:

  1. Hej. Jamen det var da trist med alle de motorveje !! Når I ikke kan finde hjem, så er det slemt :-) Håber at I trods alt har fået lidt ud af turen, trods skoldkopper og trafik. Håber Matilde er ved at være af med sine pletter :-)
    Knus

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen