torsdag den 9. september 2010

Corinthian column

Jeg er altså vild med det her søjlestempel, men det er lidt svært at få til at passe med noget andet, eller også er det min fantasi der mangler, så kom endelig med forslag, så jeg kan få det brugt!

Det lille billede er fra nettet og udover søjlen fra HA har jeg brugt text og baggrundsstempler fra Panduro, nogen gamle nogen!
De fine bånd i toppen, er lavet af nogen stykker silke som jeg fik af en veninde, kan næsten ikke nænne at klippe i dem, men det ser dejligt ud og de changere så fint i farven!Blomsterne er en blanding af købt, punchet og spellbinders
Når jeg er færdig med mine ting hænger jeg dem som regel op i en sortspayet gren jeg har i mit værksted, det er så dejligt at gå og kigge lidt på dem!
Og så bare håbe at der ikke kommer en trængende edderkop forbi, for det sker desværre!


5 kommentarer:

 1. Hej Helle.
  Jeg forsætte lige min kommentar fra Flickr her. Det går noget nemmere på dansk. Jeg synes nu ikke at du mangler fantasi til at bruge dit søjlestempel. Det ser rigtig godt ud. Flot baggrund på cirklen bag blomsten.

  Jeg har brugt en gammel stencil med tal til 5-tallet på mit kort. Jeg er vild med tal og bogstaver, men har fundet nogle store tal-stempler.

  Ha en god dag.

  PS. Håber at din store datter nyder livet på efterskolen.

  SvarSlet
 2. Tak for din hilsen. Ane går i 2 g på gymnasiet. Hun tegner stadig men har ikke rigtig haft tid til at få den lagt ind. Jeg tror hun mest bruger tegnebordet. I weekenden skal hun med gym. på kunsttur til København, hvor de skal besøge nogle museer og lave en del skitser.

  SvarSlet
 3. Jeg glemte å spørre- er det søylestempelet også fra panduro? Er det mulig å få tak i ennå? Jeg har et med tekst og buer på, -elsker romerskinspirerte stempler!

  SvarSlet
 4. Hvor er de skønne.. jeg har også set mig lidt lun på det søjlestempel.. du har brugt det rigtig flot her..

  Sød ide med grenen til udstilling af kortene...

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen