onsdag den 17. november 2010

En af den slags dage

hvor ingenting går efter planen, sådan en har jeg haft i dag! Først kunne jeg ikke sove i nat, så jeg var pænt træt til morgen, og en forkølelse er også igang.
Igår aftes lavede jeg et kort og nogen tags til en god ven som er glad for turkis, og da glimmeren lige skulle tørre, kunne jeg først pakke ind her til morgen, sammen med et sæt sybokse, selvfølgelig i turkise farver!

 Tags'ne var bare en lille ekstra gave, fordi jeg ved at fødselsbarnet er meget glad for sådan nogen
 (mit første swing-kort, jeg syntes de er rigtig søde, men det tager lidt tid at få klippet/klistret alle de små lapper på)
Billederne er skrækkelige, for der var ikke noget lys og jeg havde jo lidt travlt, jeg skulle også lige have skrevet et kort til vores børnehaveleder, som desværre er blevet fyret, der lukkes en masse børnehaver i vores kommune og man har så valgt at lukke en anden og vi skal så have deres leder!
Jeg er så sur og skuffet, for vi har en rigtig god og velfungerende børnehave, som nu bare bliver splittet, øv øv.
Men ud over gave skulle vi lige have smurt madpakker, pakket tasker og jeg skulle arbejde ude hos en kunde idag, som har et bord der er for højt i forhold til stolen, så en tyk pude skulle jeg have med, og et tastatur, for deres "hænger" og det er hårdt for håndledene når man taster i mange timer!
Efter arbejde (hvor de havde glemt at tænde for varmen, så jeg var stivfrossen efter kort tid) skulle jeg lige aflevere gaven, fordi vi skal til Jylland, den dag hun har fødselsdag, da opdagede jeg så at jeg er en uge foran, så jeg havde slet ikke haft nøde at skynde mig så meget endda! Nå men jeg plejer at være bagud, så nu har jeg lidt at trække på.. :)
Men hun blev glad for gaven og kortet og tags'ene som var gemt i boksene.
Nu er jeg så totalt snottet og ligger bare på sofaen og snøfter

Søndag lykkedes det for mig at hækle min første firkantede firkant!

3 kommentarer:

  1. jeg kan sørme godt forstå hun blev glad for gaven, super flot, og rigtig god bedring.

    SvarSlet
  2. super lækkert kort og tagsne er også rigtig flotte, jeg er også vild med de farver og papiret er supert.God bedring

    SvarSlet
  3. Det er et flot kort og tags, du har lavet.

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen