mandag den 31. januar 2011

Nej hvor øv

For flere år siden startede jeg på at strikke en taske, men da jeg kun kan strikke kort tid af gangen, bliver det ikke til så meget, men nu fik jeg lige fundet den frem, da vi skulle i byen i fredags, jeg kom også et godt stykke videre, men så gik det galt
Som i nok kan se så mangler der lige et par firkanter i limegrønt foroven, før jeg kan lave næste stribe færdig! Og fordi det er så længe siden jeg købte garnet, har den lokale garnbutik ikke flere nøgler lime-grønt, lige nu er jeg ret irriteret over at jeg ikke startede med en anden farve, for så havde der lige været garn nok til de to tern som mangler øv siger jeg bare.
Men jeg må på netbutikkerne og kigge, så det ender nok med at tasken kommer til at koste en formue
Så kender du nogen der har et halvt nøgle Tove - sandness garn i lime liggende - vil jeg rigtig gerne købe det!!!

2 kommentarer:

  1. Det er godt nok surt at mangle garn til to firkanter. Jeg håber at du få held af at finde noget mere garn. Det er ellers et spændende projekt.

    Har lige været forbi Kristines blog. Hvor er hun super god til at tegne. Nå¨r Ane kommer hjem skal hun bestemt også lige se de flotte tegninger.

    SvarSlet
  2. Jeg har sjekket i garnrestene mine og funnet et nøste som er lys grønt i alle fall,kan godt være det er samme farge,men fargegjengivelsen på pc er ikke alltid like bra,hihi. Jeg har selvfølgelig mistet lappen med garntype,men jeg er rimelig sikker på at det er Tove sandnes-garn:) Kan du ikke bare sende meg adressen din på anne-m-haaland@hotmail.com,så skal jeg få det avgårde i posten:) Så ser du om du kan bruke det:)

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen