søndag den 23. januar 2011

Og så gør jeg det selv...

Jeg bliver lidt træt engang imellem når jeg sidder og surfer rundt, og kigger på blogge, og nu taler jeg ikke om nogen blog som jeg følger eller nogensinde kommentere, men jeg er kommet forbi, specielt er der en, hvor jeg er blevet meget meget træt.

Træt af at se denne linie: og så kom posten med en pakke!

Jeg syntes faktisk det er lidt mærkeligt, når hvert nyt indlæg handler om noget man har købt, og helst som erstatning for noget som egentligt ikke fejlede noget, men som havde en forkert farve i forhold til indretningen denne uge, er det kun mig som syntes at den slags forbrug er fuldstændig ude af propertion?
Det der irriterer mig allermest er at jeg ikke kan lade være at kigge, for så at blive lidt snerpet, men jeg håber jo hver gang på at kvinden har indset at lykken ikke kommer med posten! eller via dankortet...

Og det næste jeg vil siger er så, jeg har været i byen og købe det her stof, øv - jeg er ikke en fis bedre selv! Eller jo jeg syntes faktisk ikke jeg handler så meget, men jeg kunne ikke leve længere uden det her stof fra Kaffe Fasset, og der var 15% rabat i denne uge
Og helt ærligt - det er da fuldstændig fantastisk - så lækre farver - kan næsten ikke vente med at komme igang
Men vi har desværre alle været helt eller halvt syge i denne uge, så der er ikke kommet meget kreativt ud herfra
og så lidt mere nyt, stoffet har jeg fået af min mor, noget hun købte på Kreative dag og de små dies er nogen som hun havde fundet på udsalg i panduro til kr. 10 pr. stk - det er da et fund! Hun har ingen Shot - så nu bor de hos mig og så kan hun komme forbi og få nogen dimser når hun har brug for det..
Den her bog fandt jeg på biblioteket den anden dag - og den ønsker jeg mig til min fødselsdag, uha der er mange søde ting i som jeg kunne tænke mig at lave

Håber i får en dejlig søndag, jeg vil bruge dagen på at bekæmpe hoste og feber i alle afskygninger..

3 kommentarer:

 1. Hvor er det noget skønt stof du har købt dig... man bliver da helt i godt humør af de skønne pink farver...

  Rigtig god bedring...

  SvarSlet
 2. Nøj, nogle lækre farver og skønne stoffer. Glæder mig til at se hvad du skal lave at det. Jeg elsker pink - ja og grøn.

  God bedring

  SvarSlet
 3. Hold da op nogle farver, det er da lige til og blive glad i låget af;0) Og den bog, den gad jeg god kigge i, mon ikke vores bibliotek skulle have den til låns?
  Knuser

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen