onsdag den 9. marts 2011

Dalmatilde

Der var fastelavnsfest i børnehaven sidste fredag, jeg havde heldigvis et kostume jeg lavede til Kristine, da hun var 4-5 år!
Det eneste der manglede var et halsbånd, så vi fik syet et nyt og lavet navneskilt: DALMATILDE, det kunne næsten ikke være andet til sådan en sag her:

Faren prøvede at lære hende at hun skulle lette ben!
Jeg var godt tilfreds da vi nåede børnehaven, for der var en guds velsignelse af lyseblå prinsesser, men Matilde syntes også at hun ville være prinsesse, så jeg vil gætte på at hun havde skiftet tøj ca. 2 min. efter at jeg gik fra børnehaven, hun skulle nemlig hjem til sin veninde og havde en nederdel med også!
Dragten er ca. 10-11 år gammel og samtlige børn i familien har brugt den, og alligevel ser den stadig ny ud, nu har vi kun en fætter tilbage til at låne og så må den videre til en anden familie :)

3 kommentarer:

 1. Ej hvor "dalmatilde" godt nok cute. Rigtig flot kostume og hvor ansigtsmalingen perfekt. Jeg håber at du også snart for til til det kreative, men den står hvist på overarbejde i din brance nu, ikke?

  SvarSlet
 2. Hei på deg!
  Takk for så koselug ord hos meg, jeg leser i den boken hver kveld ;OD
  Så flott drakt du har laget! Den ser jo helt ny ut jo, har så mange barn virkelig brukt den på fest?! ( eller har alle skiftet da de kom fram ;OD *tihi*
  Mine gutter hadde karneval på barnehagen nå på tirsdag, de ble kledd ut som bjørner, (ferdig kjøpte drakter) men før vi hadde dratt fra barnehagen hadde kim avtalt å låne en indianer drakt fra sin bestevenn som hadde med 2 drakter fordi han ikke hadde klart å velge mellom spiderman eller indianer.
  Så gutter kan være like 'ille' på klær som jenter! Lol

  God helg til deg og dine

  Klem Nina xx
  Ps har du sett hele den serien fra MME 'stelle and rose' ? den tror jeg du vil like, siden vi har så god smak begge 2 ;OD.

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen