tirsdag den 9. august 2011

Havemonster

Sidst det var nogenlunde fint vejr og weekend samtidig, gik jeg agurk på min havegang, de hvide fredløs havde næsten erobret den totalt på steder, så jeg fandt mit indre havemonster frem og gik til angreb!
Det pyntede gevaldigt på havegangen og det syntes jeg faktisk også buketten gjorde i stuen, den blev suppleret med lidt "skvalder" tror jeg og nogen sart lilla røllike, og noget som ligner sankthansurt, men altsammen plukket ved stranden, efter at jeg havde kørt Kristine til arbejde på Nyord!

Græsset bag er noget Matilde har fodret sine fantasidyr med !

Nå ja og så kom der også lidt høstanemoner i
Langt om længe har jeg nu fået en fast tid til at få fjernet glasskår fra min "styrt-ulykke" - torsdag skulle det være, men så i dag efter opvasken var huden gået i opløsning rundt om såret hvori glasskåtet sad, og jeg kunne jo ikke lade være med at pille lidt i det og vupti så stak glasset pludselig frem så jeg kunne trække det ud! 
Den længste side af splinten er lidt over 6 mm
 Nu kan jeg faktisk bedre forstå at det blev ved at gøre ondt, splinten som kom ud er den der ligger på min hånd og den røde del (trykket på glasset) stak direkte nedad! Av - men det var befriende at få det ud, jeg havde det så dårligt med at vide det var derinde, og ikke vidste hvad det kunne skære i!
Her så det da ikke ud som om der var noget derinde?

1 kommentar:

  1. Sikke en dejlig sommerbuket...

    Og av ja.. det må da have været en kedelig fyr at rende rundt med.. godt den endelig fik lyst til at komme ud så du kan få din kreative hånd igen..

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen