mandag den 27. februar 2012

Min Mormor

I vinterferien var pigerne og jeg på besøg hos min mormor, som fylder 89 i maj måned.
Hun havde lige lavet en hæklet dug, jeg ved ikke med sikkerhed hvor stor den er, men vil gætte på at
den var ca. 50 cm i diameter. Jeg må indrømme at jeg bliver dybt imponeret over at hun stadig kan lave noget så fint og småt.
Hun ville gerne lave en til mig også, men jeg tror ikke jeg ville få den brugt, så jeg takkede nej, men med mulighed for at fortryde. Det har jeg faktisk allerede gjort :) men ikke fortalt hende det endnu.

Her er dugen


Nedenunder min Mormors lejlighed, ligger der en brugskunstbutik, så jeg havde rigtig planlagt at når vi nu kom på en hverdag, så kunne vi komme ind og kigge (købe), og i vinduerne var der skilte med 30% rabat på Greengate, og øv så var der s.. lukket om mandagen.
Nå det kom mest til at gå ud over min svigerinde som fyldte 50, for jeg ville have købt fløde/sukkersæt til hende som hun ønskede.

1 kommentar:

  1. Ajjj, jeg kan sandelig godt forstå du har fortrudt dit nej til sådan en flot hæklet dug. Du må skynde dig at få det rettet til et JA. De hæklede duge/servietter er faktisk ved at være meget in igen. Hvis du ikke lige skulle få den brugt nu, så er jeg sikker på at du senere vil sætte stor pris på den. Den er da super flot. Hvor er det imponerende, at hun kan se til arbejdet :))

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen