mandag den 9. april 2012

Påskearbejde

Selvom vi har været vidt omkring i påsken, har jeg alligevel også fået tid til lidt kreatid!
Torsdag var vi i Korsør, hvor vi nød udsigten til broen i det skønne vejr, mens vi hyggede hos min bror og hans kæreste som holdt dobbelt fødselsdag, fredag var vi i Hørve, hvor der var familiehygge med en del svigerinder, med sammnebragt mad, det var også rigtig hyggeligt, men vejret var s.. kedeligt, og ikke så fedt når man skal hjem i regn og rusk og der er 2 timers kørsel
Lørdag - absolut intet (jo citronfromage, for første gang i mange mange år - elsker det), søndag, vasketøj og så fik hunden en omgang, så nu fryser han, men han er nyklippet og nyvasket, idag lidt arbejde og mere vasketøj, og ellers hygge i sofaen, Kristine bagte chocholate chip cookies, så den står på grønt resten af ugen tror jeg.

Her er lidt fra kreahjørnetLæg lige mærke til den smukke blå himmel

4 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne, de små tasker du har fået syet. Jeg giver dig ret i, at vejret ikke har været det bedste de sidste dage af påsken, og det ser bestemt ikke bedre ud i næste uge. Mon ikke det ændres i løbet af weekenden, vi håber :))

  SvarSlet
 2. Sikke alle de tasker, hvor er de skønne, nogle dejlig glade farver.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle utroligt flotte tasker/punge. De er så flot lavet færdige. Hvor store er de og hvad bruger du dem til.

  SvarSlet
 4. Superflot!
  Og hold da op et arbejde din veninde har lavet herover! Imponerende.

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen