onsdag den 23. maj 2012

Nyt legetøj

Jeg opdagede for nylig at Dreampapers faktisk ligger i Nyk. F. - og der skulle jeg lige ned og have lavet noget på bilen i sidste uge, så Matilde og jeg gik på shopping, Matilde købte lidt legetøj hos fætteren og vi spiste is ved springvandet og så gik vi i Dreampapers.

Jeg købte to embossingfoldere og 4 sværter, brilliance mener jeg de hedder. Det giver en rigtig fin effekt syntes jeg, jeg fik afprøvet lidt af indkøbene da Inge var på besøg i lørdags og vi legede i værkstedet!


Inges nye punch brugt til lille tag/mærke

Sommerfugl og krone er stemplet med guld og klippet ud


Bagsiden


Der er ikke så meget pynt - men det var også mest for lige at prøve tingene, men jeg fik da lavet en masse rod i mit værksted :)

4 kommentarer:

 1. Ja det er da sjovest, når man kan røre varene inden køb!
  Flotte ting, du fik lavet.

  SvarSlet
 2. Hej igen. Det er Hexagon dies købt hos Simons says.

  SvarSlet
 3. Sødt tag du har lavet med de nye indkøb. Fed baggrund du har fremtryllet. Sjovt, jeg er ikke ret god til at få nye indkøb i brug med det samme. Skal altid gå og kigge lidt på det.

  God pinde.

  SvarSlet
 4. Så flott bakgrunn du har laget:)
  Jeg kjøpte en stempelpute og noe pulver en gang,for å prøve embossing,men nå aner jeg ikke hvor jeg har gjort av det en gang;D Trengte en varmluftpistol,og det ble det visst aldri noe av at jeg tok meg råd til å kjøpe...:)
  Så fint at du fikk laget rot i verkstedet ditt;P

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen