søndag den 1. november 2009

Sugar Bowl - challenge 22 Kathy's sketch

Endelig blev der tid til et kort igen, vi har holdt fødselsdag siden i onsdags, det har været rigtig hyggeligt, men nu trænger vi til en dag på sofaen - dvs for midt vedkommende ude i butikken, men papirer og stempler overalt - der var rodet før, men bagefter - var der bare totalt kaos..
Må rydde op i morgen, nu er det tid til søndagshygge, og heldigvis var der lige et fad koteletter tilbage fra igår, så der skal ikke engang laves aftensmad, hvor heldig kan man være ;)


Kortet er til Sugar Bowls udfordring, og endelig fik jeg prøvet nogen af alle de ting jeg købte sidste uge i Fredericia og lidt papir - fra min udflugt forrige uge.
Baggrunden bag stemplet er lavet med Inkardinko-snefnug og embosset klar - det samme er snefnuggene, ellers har jeg brugt papir fra CC Hobby, Stockholm serien.
Farverne er faktisk ikke særlig gode på billederne, det er for rødt - men jeg er også nødt til at tage billeder i elektrisk lys, da det nærmest er mørkt udenfor hele tiden.

Nærbillede af stempel med baggrund og nedenunder de punchede snefnug


My card for Sugar Bowl this week, i have just bought these papers and punches - so it was fun at last to get to use it.
Clear stamps from inkardinko, papers from cchobby.dk, stamp colored with copics

2 kommentarer:

  1. Such a pretty card Fru!! I just love this sweet image!! It is so very pretty!! I really like your details and your lace is gorgeous!!!
    Thanks so much for playing along with my sketch!
    :)Kathy

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen