mandag den 1. marts 2010

The Sugar Bowl #30 by Kathy

The Sugar Bowl challenge this time have a sketch by Kathy, and a theme called Shabby Chic! I dont know if I have got the theme right, but at least I tryed :) Please let me know, if I did'nt understand "Shabby Chic"

This time i colored my image with distress ink, but as I dont have a lot of colors, I used copics for the skin!
I just wanted to try! Here is a close-up:


Et kort til The Sugar Bowl's udfordring, en skitse og temaet er Shabby Chic! Jeg måtte ind på Scrapsisters og slå det op, da jeg ikke vidste hvad det dækkede! Er heller ikke sikker på at jeg har forstået det korrekt!??? Men jeg forsøgte da! Jeg har prøvet at farve med distress ink, da jeg syntes det ser godt ud når andre gør det, jeg skal nok lige øve lidt, og så har jeg heller ikke så mange farver, så ansigt og arme er malet med copics!

4 kommentarer:

 1. Gorgeous, adorable card.
  luv
  Debby

  SvarSlet
 2. ååh dette var jo nydelig! jeg liker veldig godt hvordan du har fargelagt henne, med så svake dyse farger!! Dette kan du! Et nydelig sammen satt kort :O)

  Ha en fin dag videre.

  Hilsen Nina

  ps. Jeg har en sønn på samme alder, ( 2år og 10 mnd akkuratt) og han sier så mye rart, jeg kommer ikke på noe akuratt nå men vi tenker ofte Hæææ? sa han det!! hehe. det er så søte i den alder, så mye som de legger mere til som vi ellers tar for gitt.

  SvarSlet
 3. Ps. Jeg har noe til deg i bloggen min.....

  SvarSlet
 4. Gorgeous card Fru!!! I love what you did with the sketch and your colors are gorgeous!! Also your distressing is fabulous!Thanks so much for playing along with us at the Sugar Bowl!
  :)Kathy

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen