fredag den 5. marts 2010

Uha, jeg faldt i søvn

på sofaen igår, det har været en laaang uge, med masser af opstandelse og ekstra arbejde! Kristine til koncert den halve nat i mandags og derefter meget træt, det samme var faren, de kom hjem kl. 1 om natten og han skulle op igen 4,30.
Og så er Matilde jo startet i børnehave og det er gået rigtig fint, men tager jo noget ekstra tid, inden alt er på plads, så igår faldt jeg bare i søvn på sofaen, og der var ellers noget som jeg skulle vise jer!

Jeg har fået en pris fra Nina:
Jeg er vildt beæret over at der er nogen som kan finde inspiration på min side, ikke fordi jeg mener det er noget bras jeg laver, men jeg kan sagtens se at der er rigtig mange som er så meget mere talentfulde og dygtigt end jeg er, og det er nok gået op for de fleste at mit scrap-budget ikke er helt så stort som de fleste andres! Det sætter nogen gange lidt begrænsninger, men er selvfølgelig også en udfordring for fantasien!

Men i hvert fald tusind tak Nina, det er så sødt af dig, og jeg syntes i skulle hoppe forbi og kigge på Ninas blog, hun laver så fine ting. ( og så tror jeg at Nina og jeg er glade for de samme farver og stempler :)

Jeg skal selvfølgelig give prisen videre, der er en side som jeg altid tjekker først, fordi der altid er noget nyt og sjovt, spændende og fantastisk, romantisk eller enkelt, eller begge dele og det er hos:


så hun får prisen af mig!

Der er rigtig mange flere som jeg kigger hver dag, og lader mig inspirere af men det er meget svært at vælge, så jeg nøjes med den ene for nu!

3 kommentarer:

 1. Nei for en fin innlegg du har skrevet :O)
  Det skulle bare mangler at du får denne fra meg! Du fortjener det :o)
  Jeg synes også det er mange som har et HØYT scrappe budget. Vi er 3 venniner tilsammen som deler på utstyr, så det hjelper masse. Dessuten så må det ikke masse stæsh til for å lage fine kort, og det har du bevist:O)
  Håper du får en fin helg hvor du kan lade batteriene dine!

  Klem Nina x

  SvarSlet
 2. Thank you for your sweet, SWEET comments on my blog. I'm so glad to have found yours!!!

  SvarSlet
 3. TUSIND TAK for de fine ord. Jeg sidder her helt rørt til tåre og helt rød i hovedet. Tænk at få sådan et skulderklap. Hvor er jeg beæret. TAK, TAK, TAK.

  Jeg vil gøre mit til at leve op til den.

  Kærlig hilsen
  Helle

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen