fredag den 16. april 2010

Haven kalder

i den grad, så vi har været meget ude de sidste par dage, og hunden er blevet skør! Der bor en pigehund 1/2 km herfra, som vist nok er i løbetid, det er Oliver i hvert fald, hvis han lukkes ud, styrter han lige ud på vejen og ned til hende, normalt kan går han frit omkring på vores grund uden problemer, og derudover bruger han det meste af dagen på at hyle eller pive, og indimellem hyle som en ulv! Puha efter 14 dage, er han udrydningstruet! Jeg arbejder hjemme tre dag om ugen, og man bliver faktisk rimelig hys, når man har hørt på det i alle vågne timer - og det mest mærkelige er at han er 8 år, og først startede på det show sidste år...
Nå tror der kun en en uge tilbage endnu - så måske overlever vi begge..

Og så lige et kort
Jeg lavede det i weekenden, på messen i Roskilde stod der en pige fra Sløjd-detaljer og lavede kort med afmaskning af to gange, det skulle jeg lige prøve og det her blev så resultatet, jeg skal helt sikkert prøve det igen.

I weekenden bliver jeg nødt til at få lavet et par konfirmationskort, et dreng og et pige, må se at få nogen ideer..

3 kommentarer:

 1. Uha da det lyder som en hård tid hos Jer - mindes selv vores hund som barn :o/ Håber i alle kommer over denne periode med hørelsen og nerverne i orden ;o)

  Skønt kort du har fået lavet, ser rigtig god ud :o)

  Rigtig god weekend til dig

  SvarSlet
 2. Superflotte kort, især det med den mørke ramme.
  God lørdag aften.

  SvarSlet
 3. Hvor er det kort flot. Det ser godt ud med en mørke ramme.

  Åh, de kære hunde. De gir heldigvis også mange glæder. Vores hund tror p.t. at hun har hundehvalpe, så hun piver og roder rundt i hendes kasse efter hendes "hvalpe". Heldigvis er det ved at være på retur.

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen