mandag den 19. april 2010

Tag away

Jeg har brug for en masse små kort som kan gives væk, og fandt så ud af at jeg kunne lave tags/manillamærker uden at det koster en formue! Jeg købte en æske med 1.000 i str. 7x14, så det varer da lidt inden jeg løber tør.
Og så gik jeg igang med stempler og sværte i lange baner, mine fingre er konstant beskidte, men det er temmelig sjovt, jeg laver små serie på 6-8 stk, og så vælger jeg ellers tilfældigt eller hvad jeg lige føler for, og så går det løs, jeg har hele weekenden haft 2-3 serie igang samtidig, da de jo skal tørre ind imellem, det er en rigtig fin måde også at få prøvet nogen farve- eller stempelkombinationer af på, så jeg glæder mig til at skulle videre med de to serie som er grundmalet, måske jeg får tid i aften!

Her er et lille gruppebillede af nogen af mine nye venner ;)


Ja og så lavede jeg jo bordkort sammen med min veninde igår eftermiddags, jeg havde forberedt det hele, skulle bare godkendes og printes! Så vi gik igang, jeg skulle skære selve kortet hvorpå navnet stod, og der var kun lige det antal papirer der skulle bruges, og naturligvis skærer jeg forkert fordi vi står og snakker, øv!
Men det allerværste var at da jeg lige printede en opskrift ud i morges, kom den ud på et ark af det papir, som der alligevel havde været tilovers, og jeg kan ikke købe der hernede - dobbelt øv øv!
Så nu skal jeg ud i en redningsaktion, måske lykkes det - håber i hvert fald!

2 kommentarer:

  1. Øv ja ærgeligt når det er slut med papir man lige skulle bruge. Super lækre tags du har lavet.
    knus Pia

    SvarSlet
  2. Wauw nogle flotte tags!!!!

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen