tirsdag den 13. april 2010

Nyt papir

Selvfølgelig skulle jeg have prøvet noget af det nye papir efter lørdagens indkøb, og da jeg jo selvfølgelig havde glemt at jeg var løbet tør for cellofanposer til de firkantede kort, gik jeg igang med nogen receptkort, jeg tror de kan være i de andre poser jeg har, har faktisk glemt at tjekke! Men her er i hvert fald første kort jeg lavede. Jeg var ellers stoppet med at putte i kurven i lørdags, indtil jeg lige stødte på det her papir fra MME, de farver er bare så dejlige, så jeg tog en del forskellige fra den serie, måske alle?


Efter at jeg var færdig hældte jeg lige en kop kaffe ud over det røde velourbånd, så nu har jeg 15 m bånd med kaffeduft..

Indlægget til kortet kunne godt lige have fået lidt pynt, men sådan blev det ikke denne gang, sjovt nok er det altid lettere lige at se hvad der er galt når man får taget et billede!

Og så fik pigerne og jeg lige jordbær med chokolade på, her til aften, men da tålmodigheden ikke rakte til at chokoladen stivnede helt, kom det til at se sådan her ud - Kristine ville ikke have sit billede vist frem, så her er bare lige et lille kig på Matilde

Heldigvis havde jeg taget et par våde klude med ind, for kønt var det ikke ;)

1 kommentar:

  1. Hvor skønt et billede ;o)

    Lækkert lækkert kort - med eller uden kaffe duft ;o) Ejj hvor surt men heldig det ikke var over det nye papir som iøvtigt er total skønt

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen