onsdag den 2. juni 2010

Postaffæren

Nå men efter at jeg havde ringet til posthus, som endnu ikke havde åbent og Postdanmark, fik de fra hovedkontoret vendt posten om, og jeg fik min pakke! Det var dejligt, Kristine troede så bare at det var min fødselsdagsgave, så hun pakkede ud og pakkede pænt ind igen! Det var det så bare ikke, jo det var en pakke jeg havde bestilt fra Kreative Fornemmelser, for de penge jeg fik i fødselsdagsgave i lørdags, da jeg havde det store ryk-ind! Noget af det i pakken var til min mor, så jeg pakkede ud igen med det samme, uh det er dejligt at få sådan en pakke, men utroligt så lidt det fylder selvom man køber for 1000 kr.

Men her er et af de stempler jeg fik, jeg var ellers lidt skeptisk og bange for at det ville se lidt trist ud, men jeg mangler tit en rose, så jeg gav det en chance og gudskelov for det, for det er da lækkert, selvom jeg ikke er helt færdig med at farve endnu (copics/stemplet med Archival Ink, Olive)


Og se lige hvad Matilde har lavet, hun har selv "danset" blomster med bigshotten
(endnu en gave Lilac og Branches og leaves dies)


Til morgen kom min Mor og Ole med morgenbrød, det er nemlig min fødselsdag idag, men der var desværre ikke så mange gaver at pakke ud i sengen, for pakken som skal komme fra Scrapper.dk er heller ikke kommet! Til Klaus's fødselsdag var vi også for sent på den med at bestille, så han fik også kun en trøstpakke, så vi må vist huske at købe gaver lidt før!

3 kommentarer:

 1. Det er smukt farvelagt - gid jeg havde din tålmodighed til farvelægning :-)

  SvarSlet
 2. Et stort tillykke med fødselsdagen og sikke flot kort din datter har lavet. Der er vist en ny scrapper på vej. Dejligt med en pakke fra Pia, det gør altid dagen bedre. Hold op hvor er du dygtig til at farvelægge. De roser ligner en million og jeg gælder mig til at se det færdige kort.

  SvarSlet
 3. Et forsinket tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, at den var god og at du blev forkælet med en masse scrapgaver ; )
  Sødt kort Matilde har "danset" ud ; )
  Her er min mail uden mellemrum ; )
  karinasscrap @ gmail.com

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen