tirsdag den 7. december 2010

Stjerneklart

Flere stjerner, det er hvad jeg har idag! Jeg har ikke lige haft tid til så meget andet end at pakke ud efter julemarkedet!
Stjernene er til ophæng, de er pyntet ens på begge sider, og har fået en ruskind-look-a-like snor i passende farver!

Nu vil jeg ikke tage æren for alle de ting som er på mit markedsbord, der er nemlig flere andre der har arbejdet for sagen, strømpenisserne har min mors veninde lavet, hun har også lavet et par skåle i stof og taskerne på væggen. Sammen med min mor har hun lavet ca. 150 små flettede hjerter, kræmmerhus og syede hjerter i stof, puha og jeg solgt 2, så ærgerligt!
Min nabo har hæklet, min veninde har syet og en anden lavet en kasse med julekort!
Og så har jeg sikkert glemt noget i farten, men øreringene dem har jeg selv lavet, det er lang tid siden, jeg kan ikke huske om de nogensinde har været vist her, men måske kommer de en dag. Det meste af det andet har jeg også lavet, jeg er selv rigtig glad for decoupage-juletræerne, de er så flotte at have stående!
Og det har jeg jo så stadig :)
God aften til jer alle, og i skal vide, at jeg er meget glad for alle jeres kommentarer, det er så hyggeligt at kende jer!

5 kommentarer:

 1. Hvor må det være dejligt at være omgivet med så mange kreative mennesker. Jeg vil rigtig gerne se et billed af dine øreringe på et tidspunkt.

  Flere søde stjernekort.

  SvarSlet
 2. Smiler:0) Blev så glad for kommentaren med nissen. Dejligt han har en reserve mor hvis jeg skulle blive sur på ham:0)
  Hold da op nogle flotte stjerner og sikke i knokler med flettede stjerner og det hele;0)
  Knuser

  SvarSlet
 3. sikken nogle flotte stjerner. Glædelig 9 december

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne stjerner du har lavet, og alle dine øreringe du har lavet er da også bare så flotte.

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen