søndag den 5. december 2010

Træt i benene

Så er jeg kommet hjem fra julemarked i Empiregården, og jeg er meget meget træt i mine ben, jeg plejer ikke at stå op hele dagen, men det har jeg altså gjort de sidste 2 dage! Det er første gang jeg nogensinde har prøvet det, og det har været så hyggeligt, der har været så mange søde damer og en enkelt hane! Men men,
på grund af det dårlige vejr kom der ikke ret mange til markedet og jeg tror faktisk at dem der kom måske var mættede, for der var ikke nogen der solgte ret meget, men det er prøvet og jeg tror ikke det er sidste gang.
Her er billeder fra mit bord

Desværre måtte min side(kvinde) gå hjem allerede i morges med begyndende influenza, så jeg fik lidt ekstra plads, men jeg havde også fået friske forsyninger med fra min nabo, og kunne ellers få spredt tingene lidt ud, og jeg fik lavet en lille arbejdsplads oven på min trækasse, hvor jeg så stod og lavede tags, som blev hængt op på væggen bag mig efterhånden som jeg fik dem lavet!

Her er et par af de stjerner som jeg fik lavet i sidste uge

Og endelig et billede jeg tog af Matilde ude i sneen i fredags

Jeg tog også lige et billede af vores kæmpeflødebolle, ja den mangler lige chokoladen

4 kommentarer:

 1. Det var synd, at i ikke havde så meget salg. Det er jo sjovest efter det store arbejde, der ligger i tingene til sådan et marked.!
  Superflotte kort. Især det sidste..wauw, siger jeg bare.
  Det er et dejligt billed af Mathilde, men hvordan er hun landet der uden fodspor omkring sig ? ; ) : )

  SvarSlet
 2. nøjjjjj for en flot stand, jeg ville kunne købe mig fattig der, og de kort wawwww
  sælger du strømpenisser???, hvad er prisen, jeg er vild med de nisser:) du kan sende mig en mail på

  j.t.m@privat.dk

  SvarSlet
 3. Hvor ser det ud til at være en spændende bod, du der har lavet - masser af skønne ting, men ærgerligt nok at salget ikke var så stort..

  Jeg har også et sådan "flødebolle-snebord" herhjemme... det sjove er at der er fyldt med blomsterpotter og lamper neden under sneen.. mon ikke de dukker op engang til foråret..!!

  SvarSlet
 4. Neej, hvor har du været flittig. Så mange flotte homemade ting du har lavet. Har du også lavet øreringene der hænger på stativet bagerst på det første billed?

  Flotte og anderledes stjerne kort. Du har rigtig mange gode ideer.

  Synd at der ikke var flere folk til julemarked. Det er et kæmpe arbejde at have en stand, men også sjovt.

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen