tirsdag den 4. januar 2011

Foto

Jeg har altså ikke været særlig flink til at få fremkaldt billeder efter vi blev digitale, og slet ikke efter Matilde, så nu måtte jeg igang, så her til aften har jeg oploadet 200 billeder til snapfish, det værste er nu at sortere! Men nu kan vi i hvert fald se hvad vi lavede i juli på Bornholm

Denne her lille lyserøde sag, var en jeg måtte lave for Kristine, som havde fundet ud af at hun skulle bruge den til julegave til sin kusine, som ventede barn, eller hendes bjd-doll gjorde i hvert fald, barnet var 7,50 cm langt ved fødslen, så liften er 9-10 cm lang og syet både på maskine og i hånden, efter egen opskrift, sikken et pillearbejde, men den blev da sød, måske får jeg et billede med barn?
Det her er Matildes julegave, uha hvor er der mange små dimser, så det kommer kun frem når alt andet er ryddet op, besluttede vi efter at have kravlet hele huset rundt for at finde gafler som er ca. 1 cm lange!
Og her er lige et billede taget fra vores have en af juledagene hvor solen pludselig brød frem, så er det jo ikke så slemt med noget sne
Der kommer flere billeder snart, for jeg har jo lavet lidt, selvom jeg ikke har haft tid til billeder og blog
God nat til jer og sov godt

2 kommentarer:

 1. Skønne billeder og sikke et arbejde med liften til baby - selvfølgelig skulle den da ha så fin en ;)

  SvarSlet
 2. Hi Fru Larsen :O)

  Håper du koser deg i det nye året så langt? :O)

  Søde bilder, og så små leke deler!!
  Vi selv har fått små lego i huset for første gang, og da jeg fikk se hvor små det var tenkte jeg det samme som deg!! hehe.

  Klemmer fra Nina xx

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen