torsdag den 14. juli 2011

Grønnegårds Teater

Nej hvor var vi bare heldige med vejret i tirsdags da jeg var i Grønnegårds Teater med en god veninde og hendes datter! Der kom nogle ganske få dråber vand og så kom solen ellers igen, vi har for nogen år siden, måtte gå hjem igen, fordi det øsede ned og de aflyste, men sådan er det med udendørs teater!
Det var "Henrik og Pernille" der var på programmet, det var fint, men det jeg bruger mest tid på er og sidde at kigge på kostumer, det var rigtig sjovt fordi de denne gang havde lavet gammeldags kjoler som passede til tiden, men brugt retrostroffer og alle, herrer og damer havde store blomstermønstre, skytten var i en dragt syet af gardinstof med bladmønster! Jeg arbejder hos firmaet som har leveret alle de håndlavede sko og fasanfjer, så selvfølgelig holder vi ekstra øje med det :)

Man måtte desværre ikke tage billeder, men inden jeg fandt ud af det havde jeg fået taget et billede af scenen, men det må i se en anden gang måske, når forestillingen ikke vises mere!

Til gengæld må i gerne se nogen andre billeder, jeg blev vildt fascineret af de flotte facader i Bredgade og af det her fantastisk hegn, det var godt nok lidt mørkt da jeg tog billedet
men jeg har arbejdet for et smedeværksted i mange år, så jeg ved hvor dyrt det er at lave den slags, og det er vist også sjældent at der fremstilles sådan noget nutildags - men flot er det i hvert fald!

1 kommentar:

  1. Ej hvor sjovt, min søster var der igår aftes :) Og har fortalt så meget om det fra sidste år, spændende om hun er lige begejstret i år :)

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen