onsdag den 13. juli 2011

Lidt før-skade arbejde

Selvom det ikke altid ser ud som om jeg laver noget som helst andet end at sy, så er jeg blevet lidt firkant-fikseret, men på grund af en gammel skade (seneskedehindebetændelse) går det noget så langsomt, en firkant pr. dag max. og så må jeg endda springe dage over fordi det begynder at gøre ondt, men jeg elsker altså de firkanter!
Jeg ved bare ikke lige hvad jeg skal bruge dem til, har overvejet en vest til Matilde og senere en til mig selv, men det droppede jeg, så kunne det blive til et tæppe, i det næste århundrede, men så er det nok gået af mode

Men så tænkte jeg at jeg måske kunne lave et sjal, skal bare lige have forsøgt at lave nogen trekanter til at fylde i hullerne foroven, men de må kunne fixes! Og ellers er jeg åben overfor forslag, lige nu er jeg løbet tør for melonfarvet garn, så jeg kan ikke lave noget idag, selvom min hånd faktisk heler utroligt hurtigt, og anklen mærker jeg heller ikke meget til, så faktisk tror jeg at jeg var utrolig heldig med mit uheld (hvis man kan det?)

3 kommentarer:

 1. Skønne firkanter i nogle lækre farver...

  Håber hånden snart er klar igen til brug...

  SvarSlet
 2. Sjal var en kjempegod ide,synes jeg:) Enten vi vil eller ikke,vil høsten komme etterhvert,og da kan du like gjerne slenge over deg et lunt sjal når du sitter ute:)Jakke eller pledd er jo også bra,selvfølgelig;)Men sjal er finere:)
  Hm..kanskje jeg skulle strikket et sjal til meg selv,for sjal har jeg ikke.
  Stilige firkanter i alle fall:)
  Og god bedring til hånden og foten:)

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig god idé at lave et sjal af firkanterne. En anden mulighed kunne også være at lave dem til en pude, der er mange muligheder som kun fantasien sætter grænser for. Glæder mig til at se hvad det bliver til :))

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen