tirsdag den 12. juli 2011

Lige kommet hjem fra ferie

I lørdags kom vi hjem fra en uges sommerhus i Hejlsminde, det var en rigtig dejlig uge, med Legoland, Danfoss Univers og en masse afslapning og familiebesøg!
Søndag fandt jeg lige lidt strikke/hækleting frem og skulle i går så have købt 2 nøgler garn som mangler, men på vores tur som gik til Nyk. F. endte jeg med at tage et styrtdyk sammen med en bakke med et glas øl, inde hos bageren på Bjørnetorvet, de havde et trin i en døråbning som jeg overså pga bakken, jeg vred venstre ankel om og landede lige oven i glasset! Det kunne være gået rigtig galt, men jeg slap med en ridset hånd, øllet havde jeg hele vejen ned ad mig, så jeg stank fælt, blodet løb vildt og det så voldsomt ud, men da jeg kom hjem og fik det vasket, så det ikke helt så slemt ud, men puha man bliver rystet og træt efter sådan en tur!

Sådan så det ud da jeg kom hjem


Derudover så humper jeg lidt for venstre ankel blev vredet om, og her til formiddag var jeg ude og få en sprøjte mod stivkrampe! Det har jeg ikke fået siden 7. kl. hvor jeg blev bidt i fingeren af en psykopat-abe, på en skoleudflugt til Bornholm.
Så nu tror jeg lige jeg vil få ordnet lidt i huset, så godt jeg nu kan og kl. 15. bliver jeg afhentet af en veninden og så skal vi i Grønnegårds Teater og se en forestilling i aften, det plejer at være rigtig hyggeligt!

(Men øv, der bliver ikke meget strik eller hækling de nærmeste dage)

1 kommentar:

  1. Øv, for sort uheld. Det var sørme godt at det ikke gik helt galt. Din hånd ser godt nok ikke godt ud.

    Det lyder hyggeligt med en teaterforestilling og det kan også få tankerne lidt væk.

    Håber at du ellers nyder ferien.

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen