søndag den 16. oktober 2011

Første nattefrost

Eller i hvert fald den første jeg lige fik mærket, uha nogen kolde tæer man får når man lige smutter de bare tæer i træskoene og suser rundt udenfor for at få taget nogen billeder i det skønne morgenvejr.
Det er ellers sjældent jeg er den der er først oppe her i huset, jeg er på B-holdet, men vågner faktisk tidligere og tidligere... mon det er noget med alderen eller hva?

Men her er lidt morgenbilleder - og faktisk var der også rimfrost fredag morgen men der skulle jeg på arbejde så jeg så det først da jeg var kørt hjemmefra

Det bliver nok aldrig rigtig rødt

Vilde  jordbær midt i noget højt græs

Krybende læbeløs
Efter den dejligt stille morgen, tog jeg tøserne med til Stege, hvor vi fik handlet lidt, glemte kaffe -ØV, og shoppede lidt i genbrugsbutik, taske og pandebånd til Kristine, og i delikatessen chokoladepinde til 4 kopper varm chokolade og til sidst i boghandleren, hvor vi købte 3 (børne)spil, så tog vi på biblioteket og fik en ordentlig stak bøger med hjem. Så vi spillede og læste mens Klaus var ude og sejle, så det var en dejlig start på ferien.
I morgen tror jeg Klaus kan spille og så går jeg i værkstedet og syr!

Faktisk har jeg tænkt at jeg ville ændre navnet på min blog, da der ikke stemples meget her for tiden, jeg tænker tit på det og forbereder mig lidt på hvordan julekortene skal se ud, men det må vist vente lidt endnu, men fra nu af hedder bloggen Fru Larsens Værksted

2 kommentarer:

  1. Jeg kørte på arbejde fre morgen 6.10 for at åbne institutionen og ja det var virkelig koldt at cykle.
    Det er flotte frostbilleder, du har taget.
    God weekend.

    SvarSlet
  2. uhaaa ja den er ved at være kold - jeg har prøvet at skrabe bil ruden fri brrrr...

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen