søndag den 17. marts 2013

Queen musical og Hereford Village

I går eftermiddags var vi i Forum og se Queen musical, det var meget godt, masser af god musik, dygtige sangere og flotte kulisser, men det er første gang jeg har været i Forum, og det er godt nok et trist sted, i hvert fald til den slags arrangementer.
Bagefter var vi på Hereford Village og spise, det var til gengæld ikke nogen stor oplevelse, for det første var vores bord væk da vi kom, fordi vi ventede vildt længe på en taxa, vi var 7 så vi havde bestilt en stor taxa.
Vi fik så et bord alligevel klemt inde i et hjørne og med plads til 6, så på bænken bag bordet sad vi 4, og alle spiste buffet, så hvor mange gange tror i jeg var oppe og stå???
Buffeten var halvtom, musikken for høj, så derfor råbte folk nærmest til hinanden, og man kunne faktisk kun høre hvad den der sad lige ved siden af sagde, maden var ok, men ikke noget at skrive hjem om, og det bliver ikke der jeg spiser næste gang jeg kommer til hovedstaden!


 De her tændstikæsker har jeg lavet for et stykke tid siden, det var mest for at afprøve nogen farver, og lidt af mit staniol med trykt papir på, jeg kan ret godt lide dem, og det er dejligt med små projekter at afprøve ting på, så kan det aldrig gå helt galt :)
 Jeg fandt ud af at jeg ikke er så vild med at bruge decoupagelak til den slags
Her er bagsiderne, de er malet med gesso, og sprayet så vidt jeg husker, nej jeg kan ikke helt huske det ??

2 kommentarer:

  1. ÅH gud disse var lekkert Fru Larsen!! super farver!
    Klem Nina x

    SvarSlet
  2. Jeg er vild med Queen og gad gerne at være i dine sko igår .-)

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen