søndag den 28. april 2013

Tilda kort

Når man ikke kan tage sig sammen og sy en Tilda-figur, så kan man da altid lave et kort med en, og vi skulle til fødselsdag og have en fin kasse med planter til haven med, så det passede perfekt med et lille havekort!
Syntes godt nok det er længe siden jeg har lavet sådan et rigtigt kort, men det var hyggeligt at sidde og nusse lidt med, og jeg fik brugt min kantstanse som ellers ikke er slidt så meget!
Sådan en friweekend går bare hurtigt, vi var til Børnehaveafslutning med Matilde torsdag aften og til fødsesldag det meste af fredagen, igår nussede vi lidt rundt om eftermiddagen, om formiddagen kørte vi en tur til min far og drak kaffe, og nu er det allerede søndag og tiden flyver afsted, men vejret er dejligt og vi skal lidt i haven, for der trænger helt vildt, og jeg skal vist også have kigget på lidt vasketøj.
Matilde har fået et sjippetov igår, så hun hopper op og ned som en kænguru, og jeg skulle selvfølgelig være med, så idag er mine lægge lidt ømme ;) det er godt nok længe siden, men man glemmer det åbenbart ikke, hun var i hvert fald imponeret ;)

3 kommentarer:

 1. Det er et rigtig flot kort i skønne farver.
  God søndag.

  SvarSlet
 2. Die Karte ist ja allerliebst. zum Verschicken viel zu schade.
  Liebe Grüße
  Anne

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen