fredag den 28. maj 2010

Sidste skoledag..

Idag har Kristine sidste skoledag, det er godt nok en underlig fornemmelse, lidt voksen og alligevel er de det ikke! Men jeg fik lige set dem fint udklædt og bevæbnet med diverse slags skum, for hun havde selvfølgelig lige glemt noget, da de kørte fra Katja - hvor hun har sovet i nat, så Matilde og jeg fik lige lov at se de mindre børn zig-zagge i fuld fart væk fra busserne imens de blev beskudt fra alle sider.. og nu en time senere er det nærmest skybrud, så de var lidt heldige. Håber bare det klarer op, så de kan få en god og hyggelig dag, og hvis den skal være fugtig så ikke på den måde :)

Og her er så lidt af det jeg fik lavet i pinsen, et receptkort, hvor jeg lige fik prøvet de dies som fulgt med min bigshot og så nogen flere tags, dem er jeg altså bare vild med, men jeg har snart fået foræret dem allesammen væk, så jeg bliver nok nødt til at lave flere..

Elsker MME-papir - altid så lækre farver

Stempler: BG Flourish og Tim Holz

Pyntet med stickles og glossy accent
(formålet fra start var at de ikke måtte fylde noget, derfor ingen pynt)

4 kommentarer:

 1. Super lækkert kort - jeg har også en svaghed for MME papir ;o) Flotte tags du har lavet - og jo rigtig mange muligheder med dem

  Ja sikke tiden går - sad lige og tænkte ud a skolen, ja så er det jo godag til nyt liv og ændringer og også med dem, mindes faktisk selv ;O)

  Rigtig god weekend til dig

  SvarSlet
 2. Flot kort. Og kanonlækre tags. Hvad bruger du dem til ud over at forære dem væk ? ; )

  SvarSlet
 3. Nøj nogle super flotte tages. Hvor er de flot lavet og sikke dejlige farver. Det første kort er også flot og det er nogle søde blomster du har derpå. MME papire er også lige mig, men jeg er ikke god til at få brugt mine mønsterpapirer lige i tiden, men kan alligevel ikke lade være med at falde for dem alligevel.

  SvarSlet
 4. wow så flotte tag i lækre farver og sikke flot rosen stempel , tror det bliver super fint.Du må have en god aften.knus Pia

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen