mandag den 7. november 2011

Syboxe til sypiger

I oktober startede jeg sammen med Dorthe hos nogen sypiger som mødes den første tirsdag hver måned og syr! Det var rigtig hyggeligt, og allerede da var jeg i gang med denne box, det var der ingen af dem der havde prøvet, så vi aftalte at jeg guidede dem igennem sidste tirsdag, hvor vi skulle mødes igen.

 Det var rigtig sjovt, desværre blev det lidt hektisk til slut, så jeg fik desværre ikke taget et billede af den samlede produktion. Der var ellers rigtig mange forskellige farvekombinationer.
 Flere af dem brugte kasserede/arkiverede projekter fra patchworkundervisning, smart når det nu ikke blev dækkeservietter eller puder alligevel!
 Jeg tror faktisk jeg vil forsøge at lokke et billede fra dem, så vi kan lave en lille udstilling her!
Nå men den her er til min niece, en forsinket fødselsdagsgave (sept) men jeg ville helst have lidt input fra den unge dame, så jeg ikke laver noget der ikke bliver brugt!

Men det var de her farver der inspirerede til weekendens mange lapper - men nu med mange flere farver..

Sov godt - det vil jeg i hvert fald, i nat hostede jeg næsten ikke, men kl. 5 er altså tidligt at skulle op sådan en mandag.
Det bliver bedre i morgen, vi skal lidt senere afsted, og Kristine har slået brød op, så jeg regner med frisk brød til morgen á la River Cottage-rundebrød - håber de bliver gode!

1 kommentar:

Tak fordi du kiggede forbi!
Læg gerne en kommentar, det er altid hyggeligt!

Hilsen
Fru Larsen